Wednesday, December 10, 2014

PAKEJ JIMAT ADALAH UNTUK TARIKH BERIKUT
(sila rujuk blog ini dari masa ke semasa untuk tarikh promosi yang baru)

16/12/2014 (SELASA)
17/12/2014 (RABU)
18/12/2014 (KHAMIS)
23/12/2014 (SELASA)
24/12/2014 (RABU)
25/12/2014 (KHAMIS)

* Terhad untuk 1 pasangan sahaja bagi setiap tarikh promosi. Saya sendiri akan menguruskan urusan pasangan dari Malaysia hingga ke Thailand, bukan melantik pihak ketiga atau agen lain bagi membawa pasangan.

* Bagi privacy pasangan terbabit, hanya 1 pasangan akan di bawa ke pejabat agama untuk urusan pada setiap temujanji. Saya tidak membawa pasangan secara berkumpulan atau secara beramai-ramai dengan menggunakan van.


Email saya di elmyda@gmail.com atau call/sms saya di talian +60175955633 untuk maklumat lengkap.

* (Sekiranya nombor handphone saya tidak dapat dihubungi sila tinggalkan SMS untuk saya hubungi tuan/puan semula kerana saya berkemungkinan berada di Thailand membawa pasangan berurusan).

* Untuk tarikh selain dari pakej di atas, urusan di Pejabat Agama tetap beroperasi seperti biasa. Pasangan BEBAS memilih tarikh yang bersesuaian untuk membuat temujanji.
Banyak pihak yang menawarkan khidmat dengan kos yang rendah tanpa pasangan menyedari banyak cas serta bayaran tersembunyi yang perlu dikeluarkan apabila berurusan di sana nanti. Harga yang saya tawarkan adalah amat berpatutan tanpa sebarang kos tambahan atau kos terselindung yang lain.

Pastikan pasangan mengetahui perbezaan di antara pernikahan yang sah & nikah sindiket yang tidak sah sebelum merancang perkahwinan di Thailand supaya tidak ditipu oleh individu yang tidak bertanggungjawab.Blog ini adalah laman web infomasi dan menguruskan perkhidmatan nikah kahwin di Thailand Siam. Segala urusan pernikahan dan perkahwinan yang saya uruskan adalah SAH & DIIKTIRAF dari segi syarak dan undang-undang di negara Thailand serta di Malaysia.